Een lipdub maken doe je bij Lipdubfeestje!
Lipdub maken Heerlen?
De leukste activiteit voor een vrijgezellenfeest, teambuilding, als afscheidscadeau, jullie (basis)school of met familie? Lipdubfeestje in Heerlen!
Lipdub maken Heerlen: Als kijker krijg je het gevoel dat iemand zijn camera oppakt, de muziek aan gaat en iedereen daar zo vrolijk van wordt dat er spontaan overal mensen, uit alle hoeken vandaan komen. Iedereen begint te dansen, leuke moves te doen en het dak gaat eraf! Alleen om dit voor elkaar te krijgen gaan we natuurlijk eerst repeteren. Het is zeker de leukste activiteit om te doen met een vrijgezellenfeestje, als teambuilding, of misschien als afscheidscadeau. We maken lipdubs in heel Nederland, dus ook in Heerlen.
Wat kunnen jullie verwachten bij het maken van een lipdub? De take wordt uiteindelijk in 1 keer opgenomen! We gaan dus eerst veel oefenen, waarbij we de groep verdelen in subgroepen. Uiteindelijk merk je daar niks meer van in de clip. Jullie mogen zelf de muziek kiezen.
Wij bellen graag even om de mogelijkheden te bespreken voor het maken van een lipdub in Heerlen.
Waarom Lipdubfeestje? ?
Niet alleen voor gegarandeerd plezier
- Al lange tijd ervaring met het maken van lipdubs
- Direct contact met lipdubmaker Thomas
- Wij regelen alles: camera, muziekbox, songteksten, verkleedspullen
- Geen verborgen kosten
- Gratis (professionele) groepsfoto
- Heel veel fun!
All-in prijs!
Geen onverwachte kosten. Inclusief…
- Voorbereiding
- Reiskosten
- Parkeerkosten
- Verkleedkleding
- Songteksten
- Camera-apparatuur
- Muziekboxen
- Montagekosten
Laat jullie lipdub professioneel begeleiden en filmen in Heerlen!
Boek nu de leukste activiteit voor jullie uitje.
Lipdub tips in onze blog
Waarom een lipdub in Heerlen?
Heerlen ( uitspraak (info / uitleg); Limburgs: plaatselijk Heële) is een stad en gemeente in het zuidoosten van de Nederlandse provincie Limburg. Op 1 januari 2019 had Heerlen 86.832 inwoners (CBS). Heerlen is daarmee de grootste gemeente in de Oostelijke Mijnstreek, en de vierde van Limburg, na Maastricht, Venlo en Sittard-Geleen.
De geschiedenis van Heerlen gaat ver terug. De Romeinen stichtten er een nederzetting met de naam Coriovallum en bouwden er een thermencomplex dat nu geldt als het best bewaarde antieke gebouw in Nederland. Als ‘Herle’ bleef de plaats bewoond in de middeleeuwen. Indrukwekkende groei volgde pas weer aan het begin van de twintigste eeuw, door de winning van steenkool. De mijnbouw zorgde voor welvaart en bevolkingsgroei. Na het verdwijnen van de mijnen kampte Heerlen lange tijd met werkloosheid en economische tegenspoed. Deze werd deels opgevangen door de vestiging van een aantal grote bedrijven en overheidsinstanties.
Bestuurlijk wordt Heerlen vandaag gevormd door vier stadsdelen – Heerlen-Stad, Heerlerheide, Heerlerbaan en Hoensbroek – die weer in afzonderlijke wijken zijn verdeeld. Heerlen maakt deel uit van het bestuurlijke samenwerkingsverband Parkstad Limburg, waar in totaal rond de 240.000 mensen wonen. Sedert 2006 heeft deze in oppervlakte relatief kleine stadsregio de bijzondere status van plusregio. Deze status is in 2014 weer afgeschaft.